Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Over ons

Over ons

De Be Event Group is ontstaan op initiatief van Glope Events B.V., opgericht in 1996 en landelijke aanbieder van bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes en individuele activiteiten door heel Nederland.

De Be Event Group streeft ernaar om te blijven groeien als professionele franchiseorganisatie met een herkenbaar imago, wat uniek is binnen de evenementensector. Be Event Group organiseert actieve en sportieve evenementen en staat voor betrouwbaarheid, betaalbaarheid, ervarenheid, kwaliteit en gedrevenheid.

Be Event Group is een erkend leerbedrijf met een aanbod van ruim 100 activiteiten die aangepast worden naar al uw wensen en voorkeuren. Een unieke locatie? Dagbesteding met leuke vervoersmiddelen? Lunch of diner tussen de activiteiten door? U vraagt, wij organiseren!

Onze activiteiten zijn beschikbaar voor groepen van 10 tot 1000 of meer, uitgevoerd door onze eigen gidsen, instructeurs en trainers. Om ons aanbod up to date te houden introduceren we regelmatig nieuwe activiteiten en bewegen mee met uw budget, de seizoenen en diverse locaties. Ook bij slecht weer zullen er alternatieven aangeboden worden om ieder uitje toch te laten slagen!

Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar en kunnen de activiteiten op iedere gewenste datum en tijd verzorgen (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Bij de Be Event Group gaat veiligheid voorop. Om die reden voorziet de Be Event Group haar medewerkers van een BHV/EHBO diploma.

A unique event with an international group? No problem, we will adjust the program for you and make sure it will be a unforgettable day.

 

Zie ook onze referenties!

YouTube