Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Be ondernemingen / Be Challenged Events

Be Challenged Events

Event description

Ruud van der Heijden - Be Challenged Events - Arnhem, Nijmegen

Sinds 1 februari 2013 is Ruud franchisenemer van de Be Event Group. In de afgelopen jaren heeft hij de horeca- en de evenementenbranche goed leren kennen. Zo stuurde hij de horeca aan in een vakantiepark, was hij betrokken bij de organisatie en uitvoer van evenementen op Papendal en heeft hij verschillende evenementen binnen de bioscoopbranche ontwikkeld en in de markt gezet. Na jaren dit met veel plezier te hebben gedaan, was hij toch op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zoekende vond hij de franchiseformule van de Be Event Group.
Wat Ruud aanspreekt bij deze formule is dat hij een regionale onderneming heeft en toch in een landelijk netwerk zit. Zo kan hij zich richten en specialiseren in zijn regio en heeft hij toch de voordelen van een landelijke organisatie.

Met Be Challenged Events zet Ruud de stadsregio Arnhem Nijmegen op de kaart. Deze regio heeft vele gezichten. Natuurlijk de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook de mosterdstad Doesburg en pitoreske dorpjes in Montferland. Je vindt er schitterde gebieden zoals de Veluwe, de Ooijpolder of de Betuwe. Waterrijke gebieden met rivieren en plassen, kastelen, forten en andere cultuurhistorische gebouwen. Dit alles vormt een bijzonder decor voor de activiteiten van Be Challenged Events.

Be Challenged Events staat voor uitdagingen. Een uitdaging voor jezelf, voor je team of gewoon eens wat anders dan anders. Actief, sportief of relaxed. De stadsregio Arnhem Nijmegen heeft veel te bieden. Met een divers aanbod van programma’s zit er voor ieder wat wils bij:

Be Creative met zandsculpturen of ‘Erotische bonbons’
Be on Tour op een tandem of kickbike
Challenges in ‘Be the Robinson’ of een toernooi
City Games zoals de Moove iPad City Game (uniek en exclusief)
Discover de regio met een bezoek aan de fruitteelt of een museum
Winter Challenges als ijsspelen en ijssculpturen

Je vindt nog meer uitdagingen op de website van Be Challenged Events


Ben je geïnteresseerd in meer vrijblijvende informatie over de Be Event Group.. Klik dan hier!

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event

Send to a friend

YouTube