Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Locaties / Eindhoven

Eindhoven

Be Relactive

Relaxte & actieve bedrijfsuitjes, creatieve workshops, ludieke themadiners & personeelsfeesten, teambuilding en vrijgezellenfeesten. 

Het organiseren van groepsuitjes, relatiedagen, incentives, meetings en/of teambuilding programma's is ontzettend leuk om te doen, maar daar komt heel wat bij kijken: wie gaan er mee, waar heen, wat doen we, wat past in het budget, hoe verzorgen we de transfers, wat te doen met catering, accommodatie, vergaderfaciliteiten en entertainment. Maar ook hoe zit het met de verzekering en aansprakelijkheid, is er BHV/EHBO aanwezig, is het veilig, uniek en fun? En levert de horeca service en kwaliteit die bij ons passen? We helpen je graag bij je wensen en behoeften en de combinatie met één of meerdere teamactiviteiten en faciliteiten. Neem gerust contact met ons op voor advies. Laat je verrassen en inspireren door de ruim 50 medewerkers, gidsen, entertainers en instructeurs van Be Relactive Events en de Be Event Group!

Relactive is de samenvoeging van de woorden relaxed en active en opereert vanuit Eindhoven (locatie Strijp-S). Be Relactive Events biedt dan ook voor bedrijven en instellingen maatwerk belevenissen en de faciliteiten voor het organiseren van een bijzonder en geslaagd bedrijfsuitje, personeelsfeest, (fun) workshop, MICE event of themadiner. Dit verzorgen wij met eigen instructeurs of trainers en collega's uit de Be Event Group, waardoor wij groepen tot meer dan 1000 personen bedienen. Kijk op onze website naar de mogelijkheden. 

Send to a friend

Algemene impressie

Bedrijfsuitje impressie

YouTube